1 Nisan 2012 Pazar

Trabzonspor-Fenerbahçe


Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması saat 19.00'da başlayacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşmada Serkan Ok ve Kemal Yılmaz yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maça odaklandı.

Kazanırlarsa üç büyüklere karşı sezonun ilki olacak
Trabzonspor, Fenerbahçe maçını kazanması halinde, bu sezon üç büyük rakibi karşısında sahasındaki ilk galibiyetini almış olacak.

Bu sezon ligin ilk yarısında sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup olan bordo-mavililer, Beşiktaş karşısında da 1-0'lık yenilgiden kurtulamamıştı.

Karadeniz ekibi, kazanması halinde sahasında üç büyük rakibine karşı ilk golüne de atmış olacak.

Bordo-mavililer, ligin ikinci yarısında ise deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenerken Galatasaray ile 1-1 berabere kalmıştı.

-Muhtemel 11-
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Glowacki ve Vittek'in yanı sıra kart cezalısı Zokora takımda forma giyemeyecek. Zokora'nın yerine Fenerbahçe maçında Aykut'un forma giymesi bekleniyor.

Trabzonspor'un karşılaşmaya Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Celustka, Aykut, Colman, Volkan, Alanzinho, Olcan ve Burak muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

-Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında rekor arayacak-
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında rekor kırmaya çalışacak.

Galatasaray maçında attığı golle 2004-2005 sezonunda ligi 31 gol ile gol kralı olarak tamamlayan Fatih Tekke'nin gol sayısını yakalayan Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında da fileleri havalandırması halinde bu futbolcuyu geçerek, bordo-mavili takımda bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanını elde edecek.

Burak, 1974-1975 sezonunda eski adıyla Birinci Futbol Ligi'nde mücadele etmeye başlayan bordo-mavili takımda, bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olarak kulüp tarihine geçecek.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe ise, Trabzon'dan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

4 oyuncu kart cezası sınırda
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde 3'er sarı kartları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam, Trabzonspor maçında görev alıp birer kart daha görmeleri durumunda 34. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman, son antrenmanda takımla birlikte çalışan Emre Belözoğlu'nu maç kadrosuna almadı.

Dünkü antrenmanda sağ arka alt adalesinde ağrı hissettiği için antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Emre'nin son antrenmanın tamamında takımla çalıştığı açıklanmıştı.

Samsunspor ile yapılan kupa, Bursaspor ile yapılan lig maçlarında kadroya alınmayan Gökhan Gönül ise Trabzonspor maçının kadrosunda yer aldı.

Kocaman, Emre'nin dışında Semih Şentürk, Bilica, Gökay Iravul ile tedavi süreçleri devam eden Sezer Öztürk ve Özgür Çek'i de Trabzonspor maçının kadrosuna almadı.

-19 kişilik kadro-
Kulübün internet sitesinde açıklanan 19 kişilik Trabzonspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu."

-Muhtemel 11-
Fenerbahçe'nin maçta şu muhtemel 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Stoch, Alex, Sow.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 yorum: on "Trabzonspor-Fenerbahçe"

Yorum Gönder